Op de hoogte blijven of meedenken?

Meld je hieronder aan

KOP EDISON

DE STOERE START VAN WOENSEL-WEST

--------------------------------------------------------------------------------

Op de hoek van de Marconilaan en Edisonstraat in Eindhoven - tegenover de dierenkliniek, maakt de bestaande bebouwing plaats voor een nieuw en stoer woongebouw. Deze ontwikkeling maakt deel uit van de vernieuwing van Woensel-West. Samen met Trudo creëren we hier een mooi, nieuw woon- en werkgebouw; de stoere start van Woensel-West!

WAT GAAN WE DOEN?

De bestaande gebouwen in het gebied maken plaats voor een nieuw, bijzonder en markant gebouw. Naast de komst van maximaal 48 nieuwe woningen is er ook ruimte voor ondernemers om zich op deze locatie te gaan vestigen. Het ontwikkelen van het gebied doen we niet alleen.

We voeren gesprekken met verschillende belanghebbenden. Dit doen we tijdens het hele traject, zodat het nieuwe terrein uiteindelijk zo goed mogelijk aansluit bij de behoeftes van toekomstige bewoners, gebruikers én de omgeving.

De bestaande gebouwen maken plaats voor een nieuw, stoer en markant gebouw.

PLANNING

ZOMER '24

Na de zomer beginnen we met slopen van de bestaande gebouwen.

ZOMER '25 - '27

We verwachten in de loop van 2025 te kunnen starten met de bouw. We hopen het project in 2027 te kunnen afronden.

Op de hoogte blijven of meedenken?

Stuur dan een e-mail met daarin je naam, woonadres en e-mailadres naar ontwikkeling.zuid@bpd.nl en we houden je op de hoogte! Ook vragen kun je stellen via dit e-mailadres.

OVER BPD

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling leidt de gebiedsontwikkeling van ‘Kop Edison’. Met onze ervaring en integrale aanpak bij gebiedsontwikkeling gaan we voor betaalbaarheid en duurzaamheid. Zodat we leefomgevingen creëren waar iedereen zich thuis voelt. Want daar doen we het voor! 

BPD ontwikkelt dit project in samenwerking met Trudo.